Gratis waardebepaling van uw woning.

Vul hieronder uw gegevens in en onze makelaar neemt contact met u op.

Wat is mijn huis waard?

De huizenmarkt is een bruisende markt en nu vraagt u zich af wat is de huidige marktwaarde van mijn woning? Overweegt u uw woning te verhuren of verkopen, Property World biedt u vrijblijvend een gratis waardebepaling van uw woning aan. Voor het maken van een afspraak kunt u het aanvraagformulier op deze pagina invullen.

Een waardebepaling is een momentopname en geen volledig taxatierapport, maar wel heel waardevol. U krijgt inzicht in de huidige marktwaarde en helpt bij het kiezen van de verkoopstrategie. 

Bij een waardebepaling wordt gelet op verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reparaties of een uitbouw, dit zal de waardebepaling positief beïnvloeden. Ook wordt gekeken naar de locatie, de omgeving, het aantal vergelijkbare huizen in hetzelfde gebied, de staat van het onderhoud, enzovoort. maar ook heeft u te maken met andere invloeden zoals bestemmingsplannen, economische ontwikkelingen, politieke ontwikkelingen. De makelaar van Property World neemt al deze factoren, zijn marktkennis en zijn ervaring mee in zijn waardebepaling. De gratis waardebepaling verplicht u nergens toe en is bedoeld om u een indruk te geven van wat uw huis vandaag op zou kunnen brengen.

 

Vul hier uw gegevens in dan neemt onze makelaar zo spoedig mogelijk contact met u op voor het plannen van een gratis waardebepaling.